♥ MIND IN ONE PLACE, HEART IN ANOTHER.

Hej!

Här kommer några ganska bra videor på bra magövningar, jag körde vissa av dessa ikväll bland annat och det kändes att det tog bra. Efter träningen blev det en varm & välbehövlig dusch. Till kvällsmat blev det ägg och bacon. Kommer även ta en frukt någon timme innan läggdags. Det är bra att äta mellanmål mellan maten, jag brukar äta 3 mellanmål om dagen. En någon/några timmar efter frukost detsamma efter lunch och kvällsmat. Allt för att hålla fettförbränningen igång hela tiden. Sen ser jag till att sova minst 8 timmar om natten om inte mer för att låta kroppen själv göra sitt.

3 reaktion på “♥ MIND IN ONE PLACE, HEART IN ANOTHER.

      • Oj din kommentar försvann :s ja jo jag äter ju inte bara banan varje gång, sen äter jag de jag tycker är gott:) har redan gått ner sjukt mkt på att börja träna varje dag och slutat med socker. Jag vill inte sluta med allt och frukt är nyttigare än godis;) ja men eller hur banan är grymt gott! Men tack för tipset pungråttan, alltid bra att ha i tankarna ;)<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>