♥ Älskade syster ♥

Idag är det ingen vanlig dag för det är vackra Erikas födelsedag ♥ Hela 20 år! GRATTIIS.. till oss kanske man ska säga. I tjugo härliga år har jag fått vandra på denna jord tillsammans med den mest fantastiksa tvillingsystern man kan önska sig, vad vore jag utan henne? hela mitt liv hade varit heelt annorlunda och jag kan inte ens föreställa mig det. Jag totalt älskar att jag har kunnat växa upp tillsammans med min favorit bästis!

Hon är min förebild, En stark, vacker och otroligt duktig tjej på alla sätt! Denna tjej har fått gått i genom så otroligt mycket under hennes tjugo unga år, både gott och ont. Hon har visat mig att man aldrig skall ge upp, kämpa in i det sista och det är något hon själv har fått göra. Hon har visat mig att genom att aldrig ge upp hoppet om något, ja, då kommer man långt här i livet. Men det jag framför allt är imponerad utav är att hon har ett jätte fint hus ute på landet i Norge, en fantastik fin och underbart godhjärtad pojkvän, två urgulliga hundar, en otroligt fin bil(avundsjuk,japp!) och hon har två jobb. Hon är g.r.y.m.! I just LOVE her! En riktigt kämpe, i ur och skur. Motivation, ja!
975422_10200163030622012_185825668_n

2 reaktion på “♥ Älskade syster ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>