8 veckors utmaning.

Som jag nämnde i ett tidigare inlägg så har jag antagit mig en ny utmaning. Och nu undrar ni säkert vad det är för något jag skall hitta på? Jo, då skall jag berätta det för er. Jag kommer under åtta veckors tid inte äta godis (allt med socker är det förbud mot) kommer heller inte få dricka alkohol. Träningsmässigt kommer jag lägga mer fokus på cardio, för att försöka bränna så mycket fett som möjligt. Styrka kommer också förekomma, givetvis. Men inte lika mycket som jag kör vanligtvis.

Detta kommer bli intressant, det har varit ett par veckor nu med allt för mycket onyttigheter, både alkohol och godis. Förra gången jag utmanade mig själv att vara utan socker så klarade jag 7 veckor, jag hade klarat fler veckor även då så jag vet att det inte är några problem, det är bara dem första veckorna som är jobbiga. Speciellt nu när man har ätit det ett tag igen, dumt men så är det. Så nu gäller det att hålla tummarna för att detta skall gå vägen.

Måtten är tagna, vikten är tagen, före bilder även så. Så jag hoppas på en liten skillnad i allafall.

heeeeeeeeej_022_4ff9ee3ee087c3175d0002d6

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>