Härliga tisdag.

God morgon tisdag ♥
1057882_419382931508326_770502791_n
 
Jag hade det riktigt kämpigt med att dra mig upp ur sägnen från denna sötnos!
 
Dagarna går så fort och snart är vi inne i en ny månad, Juli månad. Semestern är i fullgång för de flesta, dock ett tag kvar för mig! Så jag jobbar på dag in och dag ut som vanligt, jag tränar även på som vanligt, dock känner jag att jag behöver göra något åt träningen, känner att jag bara står och trampar på ett och samma ställe, visserligen är det ju inge fel med det, då allt flyter på bra & det går hur bra som helst. Men vore kul med något nytt, framförallt för kroppens skull, eftersom den vänjer sig så snabbt.
 
Bloggen blir lite bort glömd nu när det nalkas sommar, det finns så mycket annat att göra än att sitta vid datorn, men jag försöker slänga in ett inlägg lite då och då, så fort jag har tid helt enkelt. Så håll ut mina vänner!
 
Ikväll tänkte jag att jag skulle köra 40 minuters cardio & axlar/armar. Kommer nog bli ett riktigt grymt pass med mycket svett(hoppas jag på i allafall) då jag har haft någon dags vila. Kroppen är otroligt trött fortfarande & det vet vi ju vad det beror på, anemi brist. Det är otroligt frustrerande av att vara så trött. Men vi hoppas på att tabletterna hjälper mig fullt ut så småning om. Har ju inte ätit dem så länge än så det tar ju en tid innan den ger full effekt, om den nu kommer att göra det. Sen äter jag ju en massa allergitabletter just nu pga pollen allergin, de tabletterna i sig har ju en biverkning och det är trötthet, jeey, passade ju mig perfekt! Aja nog klagat om min trötthet. Ler åt livet i vilket fall. Jag är i af tacksam för att jag orkar träna och jobba varje dag trotts detta. Så dagens motto: Le åt livet ditt! peace out.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>