Midsommar 2013

blogg2

Vi har det hur bra som helst här i Norge. Vi startade midsommardagen med en 5 kilometers löparrunda, åh vad jag har längtat efter att få springa tillsammans med min syster, passen blir hundra gånger roligare. Efter det agerade jag PT åt min syster, jag körde totalt skiten ur henne, så idag kan hon knappt gå! För min egen del blev det planka i 5 min & 100 squats.

Midsommarnatten blev bäst, dock ingen alkohol för min del, men vem säger att man inte kan ha lika roligt utan alkohol? Kom i säng först vid klockan tre. Grymt bra kväll, och grymt bra känsla idag, att inte vakna upp bakis!

Idag lördag så är det vilodag, jag har det så fruktansvärt jobbigt med allergin just nu, midsommar är värst för mig, jag kan knappt andas, snuva och jag känner mig allmänt hängig. Så vi får hoppas på att detta ger med sig snart så jag orkar träna. Det är som om jag har förskylning x 1000, noot a good feeling!

Hoppas ni haft en bra midsommar!

blogg1

blogg3

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>