Sugen på utmaningar?

Jag råkade för någon dag sedan komma åt en knapp på min shapelink sida som heter ”utmaningar” och där fanns alla olika förslag på utmaningar, totalt över 400 st.. Det fanns allt ifrån löputmaningar, till situps, till viktnedgång, till cykel, till matutmaningar. Hur kul som helst och jag har redan lagt till några själv.

Så letar ni efter utmaningar, in och kika på shapelink! Jag har appen, men det går säkert att hitta på internet också :)

Jag är en person som totalt äälskar utmaningar, något att uppnå eller sträva emot, speciellt inom träningen. Just nu är en ganska stor utmaning igång för mig själv, det skall vara i hela 8 veckor, idag är jag inne på dag två, mer om detta i ett annat inlägg.

bild-1-1bild-2-1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>