Onsdag, veckan första vilodag!

Hej alla kära läsare ♥

Dålig uppdatering, jag vet! Skall försöka bättra mig.

Sockerförbud är i fullgång och det går super bra! Femte dagen är vi inne på idag, och jag har inte alls haft godissug. That’s good! Hoppas innerligt att det fortsätter i samma spår…

I måndags snörade jag på min skorna, tog med mig min kära hund och så drog vi ut på en 10 km pw promenad. Hela 500 kalorier brända under måndagen, good shit. Till det mindre roliga under promenaden, skogen kryllar av äckliga ormar och jag går på helspänn hela tiden. Hatar ormar, så vidriga. Hunden går kopplad och så thigt med mig som möjligt, vi vill inte bli bitna!! Helst skulle jag undvika att gå i skogen denna årstid, meen tyvärr är det det mina ben behöver göra för att inte få ont.

Igår  efter jobbet hoppade jag på spinningcykeln och trampade i hela 40 minuter och körde sedan 200 situps. Härlig start på en bra träningsvecka! Idag är vi inne på onsdag och kroppen är väldigt trött, därför klämmer jag in veckans första vilodag. Hoppas eran onsdag blir lika bra som min!

1010973_10200333826731808_913226549_n

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>