Personligt bästa!

I torsdags var det dags för långdistans för min del. Långdistans innebär nu inte 18 km som alla andra duktiga löpare springer, nejnej, dit har vi nog långt kvar ;) Men jag gjorde i alla fall mitt PB i trosdags, jag sprang hela 7 km utan att stanna & i ett högt tempo. Jag är otroligt nöjd över mig själv. Tiden blev 46 minuter.

När jag blickar tillbaka till januari, det var ju då jag började träna seriöst igen efter många års uppehåll.. ja, då kunde jag inte ens springa 2 km utan att ha gått typ halva sträckan. Så all slit lönar sig. Min kondition har blivit otroligt bra och bättre kommer den bli, jag har ju mitt mål att springa 1 mil på ruskigt bra tid.

I fredags körde jag ett styrkepass, och på lördag morgon var jag spring  sugen igen, jag gjorde PB igen, blev totalt 7,5 km på tiden 40 min! hela 6 minuter snabbare bara på 1 dag. Jag älskar att utmana mig själv. Min hastighet ligger mellan 4/5 min per km. Så jag är otroligt nöjd över mitt tempo och tiden jag förbättrade på en dag. Roligt när det händer grejjer!

Idag vet jag inte riktigt vad det är med kroppen, känner mig svag, ont i huvudet och mår illa från och till, passar ju perfekt en kväll som denna när jag och min sambo är bjudna till våra vänner på par middag(inte alls bra tajmat av kroppen) i vilket fall så får det bli vilodag. Det skall i alla fall bli otroligt skönt att få komma ut till dem och bli bjuden på mat, massa prat och promenad med hundarna, ja min vän Therese äger också en Australian Shepherd, precis som min hund, fast en tik på 7 år. Helt perfekt för min 6 åriga kille. SÅ roligt att hitta en kompis med samma ras, det händer inte så ofta;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>